Autókozmetika

 • Fényesítő polírozás

  Az eljárás célja és eredménye, hogy a korábban keletkezett hologramokat és felületi mattságot eltüntessük a fényezésről.A folyamat befejező fázisaként, egy prémium minőségű waxréteggel látjuk el a kezelt felületeket, ezzel is növelve a hydrofob hatást.Autókozmetikai szolgáltatásaink pontos árajánlatát minden esetben helyszíni szemle előzi meg!

  45 000 Ft
 • Fényszóró polírozás

  A műanyag fényszórók gyári lakkozása idővel tönkremegy, bemattulást, besárgulást okozva ezzel.Felújításuk, polírozásuk igen hasznos, mivel a kívülről tompa burkolat nem ereszti át a fényt és hőt, ezáltal felgyorsulhat a műanyag burkolat megrepedezése.Autókozmetikai szolgáltatásaink pontos árajánlatát minden esetben helyszíni szemle előzi meg!

  25 000 Ft
 • Kerámia bevonat

  A hagyományos waxoknál lényegesen ellenállóbb SAFETY KERÁMIA bevonatunk kiemelkedő védelmet nyújt a nagy becsben tartott gépjárműveknek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a MOHS keménységi skálán elfoglalt előkelő 9h helyezése.Rendkívül időt álló megoldás, hiszen a felhelyezett kerámia védőréteg több mint százszor vastagabb az alkalmazott viaszokénál.Védelmet biztosít a bogárbeégésektől, vegyszerektől, a lakkfelület UV sugárzás által okozott kopásától, növényi enyvek, gyanták lakkba kötésétől, valamint az útszóró só és ónos/savas eső káros hatásaitól.Esztétikai előnyeit magas hydrofób hatásának köszönheti, mivel rendkívüli tükröződést és csillogást nyernek el a kezelt felületek. Kiemelkedően magas vízlepergető hatásnak köszönhetően, hosszútávon is könnyedén tisztán tartható felületet kapunk.Új gépjárművek esetén közvetlenül a vásárlás után a legoptimálisabb a bevonat felhelyezése, mivel a lakkréteg megvédésén túl, jobban kiemeli az autó gyári színét, így évekig élvezhető a szalon állapot.Használt gépjárművek esetében a bevonat felvitelét megelőzi egy 3-5 lépcsős korrekciós polírozás, mely művelet segítségével jellemzően a karcok 85-90%-át eltudjuk tüntetni. Ezt a lépést a vadonatúj autókon is minden alkalommal elvégezzük, hiszen a szállítás során előfordulhat, hogy mikrokarcok keletkeznek a fényezésen. Majd ezt követően visszük fel az állag és értékmegőrző kerámia bevonatot a fényezésre, a fényszórókra és az üvegfelületekre.Autókozmetikai szolgáltatásaink pontos árajánlatát minden esetben helyszíni szemle előzi meg!https://www.youtube.com/shorts/gL7eBSzI4Sw 

  180 000 Ft
 • Korrekciós polírozás

  A Polírozás folyamata, az autó kozmetikai műveletek legidőigényesebb és legbonyolultabb fázisa.Kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező, profi kollégáink által végzett művelet lépései magukért beszélnek.Autókozmetikai szolgáltatásaink pontos árajánlatát minden esetben helyszíni szemle előzi meg!

  60 000 Ft
 • Ózonos fertőtlenítés

  Az ózon rendkívül erős fertőtlenítőszer, mely a gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat. Az ózon szabadgyök hatása révén roncsolja a vírus lipidburkának kémiai kötéseit, ily módon tönkreteszi a lipidburkot – a vírus elveszíti fertőzőképességét, inaktiválódik.

  7 000 Ft
 • Kárpit tisztítás

  Komplett belső autókozmetikai szolgáltatásunkkal az új autókéhoz hasonlítható tiszta belső teret biztosítunk autójának!A kárpittisztítás utáni végeredmény egy teljesen tiszta, száraz, illatos, újszerű autóbelső, amibe egy élmény újra beülni. Minden bizonnyal ismeri azt az érzést, amikor egy hosszabb szerviz után újra a saját autójába ülhet, és a megszokott érzések köszönnek vissza. Ilyen élmény az alaposan kitakarított autóba is visszaülni, a környezet megszokott, ismert, de minden patyolattiszta.

  25 000 Ft
Daniel OrgovanDaniel Orgovan
13:44 16 Mar 22
A Váci úti egységüket használtam az Advance Towerben, kedves és rugalmas kiszolgálás, nagyon szép tiszta autó :)
Gergely PappGergely Papp
16:31 23 Feb 22
Mindig pontos és szimpatikus a csapat és mindig tökéletes munkát végeznek! Maximálusan elégedett voltam minden alkalommal! Csak ajánlani tudom!!!
Eduard PinterEduard Pinter
15:47 10 Feb 22
Kedves, hozzáértő személyzet,tökéletes munka.Ajánlom mindenkinek.
Krisztian BerkiKrisztian Berki
09:56 04 Feb 22
Gyors és profi munka volt részükről ???? Olyan lett az autó, mintha a szalonból gurult volna ki???? Annyira szép lett, hogy lelkiismeret firdalásom volt beulni cipőben????
Dávid Zoltán MillerDávid Zoltán Miller
13:09 16 Jan 22
egy nagyon régóta tartó problémát oldottak meg nekem, ráadásul tökéletesen!Mindig időben érkeznek, időben végeznek, és kifogástalanul dolgoznak. Nem mellesleg pedig kedvesek, profik, biztonsággal bízom rájuk az autót.plusz pont, hogy környezetbarát!????????‍♂️Mindenkinek ajánlom!
js_loader
X