SAFETY WASH - VÍZMENTESEN TÖKÉLETES

Mivel foglalkozunk?

A Safety Wash márka 4 évvel ezelőtt jelent meg a Safety Wash prémium autóápolási szolgáltatást végző magyar vállalkozás kapcsán. Az ‘autómosó’ és a márkanév is saját ötleten alapul. A 2022-es év folyamán született meg a döntés, hogy egy új vonalon indulunk el, és a környezettudatosság érdekében belekezdünk az ‘autómosó’ által jelenleg is használt technológián alapuló, környezetbarát, prémium autótisztítási és ápolási saját márkás termékek gyártásába, a termékcsalád piacra bevezetésébe, és forgalmazásába.

Safety Wash márkatermék

Mi a különleges előnyünk?

A cég legfontosabb alapelve, hogy a modern és korszerű technológia segítségével biztosítson környezetbarát és magas minőségű termékeket az autóápolás és tisztítás terén.

A regionális piacon vízmentes, nanotechnológiás autóápolási technológiák terén vezető szerepet betöltő amerikai termékekhez hasonló kiemelkedő minőségű, prémium termékek nem elérhetőek, dacára annak, hogy prémiumként reklámozott és forgalmazott termékekek vannak a piacon. Több éves tapasztalat és tucatnyi termék tesztelése támasztja alá, hogy ilyen magas minőségű és kezelhetőségű terméket az európai kontinensen egyik gyártó sem képes gyártani, nincs meg hozzá a megfelelő tapasztalat és tudás, sem a megfelelő technológia és alapanyag ismeret. Létezik ugyan olyan gyártó, amelyik meg tudja közelíteni a minőséget, ám el nem éri azt, emellett jelentősen drágább, s nem is tartalmazza a teljes technológiai sort, pusztán annak egy-egy elemét.

A termék alkalmazásával a tisztítás során egyáltalán nem kerül víz felhasználásra, mint az átlagos autótisztító és ápoló vegyszerek esetében. A Safety Wash termékek használatát, alkalmazását bárki könnyedén megtanulhatja. Egy átlagos autómosáshoz/ápoláshoz képest, amikor akár 135 liter értékes vizet is elhasználhatunk, a vízfelhasználás ezekkel a termékekkel 0%.

SW9

A víztakarékos alkalmazás mellett azzal is kimagaslanak a Safety Wash termékek, hogy minimalizált a környezetbe engedett vegyszerek mennyisége. A technológia alapját több évtizedes kutatás-fejlesztés, és gyakorlati tesztelések adják, amelyek bizonyítják, hogy jelenleg a 21. század legfejlettebb autómosási technológiája. A 100%-os tisztaságon túl a környezetben természetesen lebomló, állatkísérlet mentes alapanyagokat is magában foglalják a termékek elérhető áron. A víz nélküli tisztítás során semmilyen anyag nem érintkezik közvetlenül a talajjal, a tisztítószerek rögtön beszívódnak az ápolt felületekbe, illetve a mikro törlőkendőkbe, ezért az autó takarítása során nem szennyeződik a jármű környezete sem, így több szempontból is környezetbarátak.

A termékek működési elve a több évtized alatt kifejlesztett technológián, ún. nanotechnológián alapul. A tisztítószer egyes hatóanyagai arra vannak kifejlesztve, hogy felemeljék, körbevegyék, vagyis elnyeljék a szennyeződéseket, és így karcolásmentesen lehessen azt letörölni a felületről. Ezzel lehetővé válik a környezettudatosság mellett a prémium minőség biztosítása is, aminek a végeredménye a karcmentes és csillogóan tiszta felület.

A termékek kifejezetten a vízmentes, környezetbarát, kímélő, karcmentes, ám magas minőségű autótisztítást és ápolást szolgálják. A hitelességünk igazolásaként arra is van lehetőség, hogy az érdeklődők saját maguk is megbizonyosodjanak a termékek hatékonyságáról és karcmentes eredményéről. Ezt időről időre különböző akciókkal is támogatjuk, hogy eloszlassuk a vásárlókban a kétségeket.

Safety Wash márkatermék

Egyedi fejlesztésű termékeink a legmagasabb minőségi normák szerint készülnek az USA-ban.

Safety Wash márkatermék

Tisztításonként akár 135 liter értékes ivóvíz megtakarítása, és termékeink tényleges biológiai lebomálásának ideje 6 hónap.

Safety Wash márkatermék

Autód könnyen, hatékonyan, gyorsan történő tisztítása és ápolása, bárhol, bármikor, vízforrás nélkül.

Legnépszerűbb termékeink

 • KÜLSŐ TISZTÍTÓ CSOMAG

  Ez a KÜLSŐ TISZTITÓ CSOMAG szennyezett vagy poros autók felületének tisztítására szolgál, hatékony módszert kínálva a szennyeződések biztonságos eltávolítására anélkül, hogy karcolást vagy foltosodást okozna.A csomag tartalma: Autótisztító + wax 1 db, Felni- és gumitisztító 1 db, Karosszéria törlőkendő 4 db, Karosszéria szárazoló törlőkendő 2 db, Felni- és gumitisztító kendő 4 db27 990 Ft

  27 990 Ft
 • FELNI- ÉS GUMITISZTÍTÓ CSOMAG

  Egy autó tisztítása akkor teljes, amikor a felnik és a gumik tisztításával is elkészültünk. Ez a VÍZMENTES FELNI- ÉS GUMITISZTÍTÓ CSOMAG lehetővé teszi, hogy kerekei és abroncsai egy könnyed, egyszerű lépésben megtisztuljanak.A csomag tartalma: Vízmentes felni- és gumitisztító 1 db, Felni- és gumitisztító kendő 4 db12 990 Ft

  12 990 Ft
 • AUTÓTISZTÍTÓ CSOMAG

  Ez a VÍZMENTES AUTÓTISZTITÓ CSOMAG enyhén szennyezett vagy poros autók felületének tisztítására szolgál, hatékony módszert kínálva a szennyeződések biztonságos eltávolítására anélkül, hogy karcolást vagy foltosodást okozna.A csomag tartalma: Vízmentes autótisztító + wax 1 db, Karosszéria törlőkendő 4 db, Karosszéria szárazoló törlőkendő 2 db14 990 Ft

  14 990 Ft