Az autómosás új dimenziója

Szeretnél végre tiszta és ápolt autót bárhol, bármikor - vízforrás nélkül?

Az autómosás új dimenziója

Gyorsan megtisztíthatod autód a vizes mosás időpazarló előkészületei, munkafázisai nélkül.

Az autómosás új dimenziója

Saját energia felhasználásával vízforrás nélkül tudod megtisztítani az autód.

Az autómosás új dimenziója

Tisztításonként 135 l ivóvizet tudsz megtakarítani, és nem szennyezed feleslegesen vízkészletünket.

Az autómosás új dimenziója

Egy igazi fegyver, amivel bárhol, bármikor könnyedén tisztává varázsolod az autód.

Az autómosás új dimenziója

Három lépésben tiszta az autód: felület lepermetezése, letörlése, majd szárazra, fényesre törlése.

Legyen az autód víz nélkül, rövidebb idő alatt tisztább és karcmentesen ragyogóbb, mint valaha

Üdvözöllek, Kiss Árpád, vízmentes autótisztítás specialista vagyok.

SWArpi

Autóimádóknak és tisztaság szeretőknek segítek ‘kedvencük’ megfelelő ápolásában, ragyogó tisztán tartásában víz nélkül, bárhol, és bármikor.

Pontosan tudom, milyen érzés, amikor szépen felöltözve kimész reggel az autódhoz és titkon reméled, hogy éjszaka egy jó tündér tisztává varázsolta neked – de a látvány elkeserít, … már megint piszkos autóval kell elindulnom.

Tudom, milyen az, amikor lelkesen megveszed a tisztítószereket, teljesen eltökélve arra, hogy most aztán minden hétvégén nekiállsz és lemosod az autód (vagy legalább kéthetente). Végül a tisztítószerek a tároló vagy a garázs legmélyére kerülnek száműzetésbe, mert a puszta látványuk is lelkiismeretfurdalással tölt el.

Aztán beszéljünk a nem túl olcsó „mostaztánmindigtisztaleszazautóm” programról, aminek a feléig se jutottál, hiszen hiába mész hetente kétszer a mosóba, ha jön egy zápor, vagy Nyest Úr végiggyalogol rajta éjjel, minek időt, pénzt, energiát pazarolni a mosóra?

Közben már bele is fáradsz a piszkos autós mindennapokba, egyre többször szembesülsz azzal, bármennyire is próbálkozol, csak nem tudsz minden reggel tiszta autóval elindulni dolgozni, vagy elmenni randira, színházba, esetleg nyaralni.

Két fontos dolgot szeretnék mondani:

1. Ennek nem kell így lennie.

2. A hiba nem benned van.

A hiba a rendszerben van. A hagyományos vizes autómosásnál időpazarló előkészületek, és munkafázisok szükségesek, melyek nem teszik lehetővé, hogy könnyedén és gyorsan megtisztítsd autód külső felületét, amikor épp a ragyogóan tiszta autódra van szükséged. Hasonló a helyzet az autómosókkal. Nincs arra időd (várakozóktól függöen 1-2 óra), hogy a héten már harmadszor elrohanj a közeli vizes mosóba eltüntetni a tiszta autódon esett szégyenfoltokat.

Nem te vagy az egyetlen, aki csalódott, szomorú, és közben bűntudatot érez, mert igyekszik, próbálkozik, és közben mégsem sikerül elérnie a célját.

Nem az a lényeg hányszor mész el a mosóba, vagy mennyi időt töltesz autód tisztításával, nem ragyog mindig tisztán az autód, és nem érzed jól magad.

Az a fontos, hogy elmúlik az állandó fejfájásod, mikor szoríts időt autómosásra, nem rettegsz többé kimenni reggel az autódhoz, milyen állapotban találod, élvezed megélni az autózás élményét és a napot, mert VAN MEGOLDÁS A KEZEDBEN.

Nagyon szeretném megmutatni neked, hogy a megfelelő termék és információ birtokában, a te napirendedbe is könnyen beilleszthető tevékenységgel számodra is lehetséges elérni a hőn áhított mindig tiszta autót a házad előtt vagy a garázsodban.

Eredmények

"Kiváló termék, otthon, vízmentesen mosni az autót, és a felnit is. Csináld te is vízmentesen, legyél te is környezettudatos."

Hajdú Péter

"Környezettudatos, bolygókímélő tisztítás, prémium minőségű termék, otthon is játékos könnyedséggel pár perc alatt tiszta lehet az autótok."

Berki Krisztián

Tudd meg, mi a neked való módszer!

A SAFETY WASH VÍZMENTES AUTÓTISZTÍTÓ + WAX és SAFETY WASH VÍZMENTES FELNI- ÉS GUMITISZTÍTÓ nanotechnológiás, nálunk vízmentes tisztításként ismert technika lehetővé teszi, hogy autód könnyedén, gyorsan ragyogóan tisztává varázsold.

A nanotechnológiás, vagy más néven vízmentes autótisztítás több mint 15 éves múltra tekint vissza a föld más tájain. Főként Amerika és Afrikai bizonyos részein számít elterjedt és bevált tisztítási formának. Nem meglepő módon azon területeken tudott hamar teret nyerni, ahol a víz drága és értékes kincsnek számít. Napjainkra ez a jelenség az egész bolygónkra kiterjed, így méltán tör utat magának ez a zseniális eljárási módszer hazánkban is.

Rengeteg támadás érte kezdetben a laikusok oldaláról, de szerencsére a szakma mindvégig helyén tudta kezelni az eljárás sajátosságait és alkalmazási területeit. Itt tartjuk fontosnak leszögezni a félreértések elkerülése végett, hogy a vízmentes tisztítás alkalmazási területe a közúti használatból származó általános szennyeződések eltávolításán túl NEM TERJED KI: az off road felhasználásból származó sár- és agyagrétegek eltávolítására, valamint a munkagépek tisztítására!