Ipari termékek

1. Száraz üveg tisztító

Kiszerelés: 5000ml
Higíthatóság: 1:50
Leírás: Kiválóan alkalmas üvegfelületek és tükrök tisztítására. A koncentrátum hígítható 1:50 arányban, és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy utána vízzel kellene átmosni. Ideális megoldás nagyobb üveg- és tükörfalak tisztításához.

Száraz üvegtisztító
Prémium ipari termékek

2. Száraz fém tisztító

Kiszerelés: 5000ml
Higíthatóság: 1:50
Leírás: Hatékonyan tisztít mindenféle fém- és gumifelületet. A koncentrátum hígítható 1:50 arányban, és kiválóan eltávolítja a szennyeződéseket, miközben megőrzi a felületek eredeti állapotát. Ideális választás ipari környezetekben.

Száraz fémtisztító
Prémium ipari termékek

3. Száraz felület tisztító

Kiszerelés: 5000ml
Higíthatóság: 1:50
Leírás: Kifejezetten fényes- és lakkfelületek tisztítására fejlesztve. A koncentrátum hígítható 1:50 arányban, gyorsan és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket anélkül, hogy vízzel kellene utómosni. Ideális választás a kényes felületek számára.

Száraz felület tisztító
Száraz felület tisztító

4. Száraz kárpit tisztító

Kiszerelés: 5000ml
Higíthatóság: 1:50
Leírás: Ideális megoldás mindenféle kárpitanyag és szövet tisztítására. A koncentrátum hígítható 1:50 arányban, és hatékonyan távolítja el a foltokat és szennyeződéseket anélkül, hogy vízzel kellene utómosni. Ipari felhasználásra ajánlott a maximális hatékonyság érdekében.

Száraz kárpit tisztító
szaraz-karpittisztitas-2

Kérjen ajánlatot!

Amennyiben prémium ipari termékeink felkeltették érdeklődését, kérjen ajánlatot az info@safetywash.hu email címen.