Kerámia bevonat

A hagyományos waxoknál lényegesen ellenállóbb SAFETY KERÁMIA bevonatunk kiemelkedő védelmet nyújt a nagy becsben tartott gépjárműveknek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a MOHS keménységi skálán elfoglalt előkelő 9h helyezése.

Rendkívül időt álló megoldás, hiszen a felhelyezett kerámia védőréteg több mint százszor vastagabb az alkalmazott viaszokénál.

Védelmet biztosít a bogárbeégésektől, vegyszerektől, a lakkfelület UV sugárzás által okozott kopásától, növényi enyvek, gyanták lakkba kötésétől, valamint az útszóró só és ónos/savas eső káros hatásaitól.

Esztétikai előnyeit magas hydrofób hatásának köszönheti, mivel rendkívüli tükröződést és csillogást nyernek el a kezelt felületek. Kiemelkedően magas vízlepergető hatásnak köszönhetően, hosszútávon is könnyedén tisztán tartható felületet kapunk.

Új gépjárművek esetén közvetlenül a vásárlás után a legoptimálisabb a bevonat felhelyezése, mivel a lakkréteg megvédésén túl, jobban kiemeli az autó gyári színét, így évekig élvezhető a szalon állapot.

Használt gépjárművek esetében a bevonat felvitelét megelőzi egy 3-5 lépcsős korrekciós polírozás, mely művelet segítségével jellemzően a karcok 85-90%-át eltudjuk tüntetni. Ezt a lépést a vadonatúj autókon is minden alkalommal elvégezzük, hiszen a szállítás során előfordulhat, hogy mikrokarcok keletkeznek a fényezésen. Majd ezt követően visszük fel az állag és értékmegőrző kerámia bevonatot a fényezésre, a fényszórókra és az üvegfelületekre.

Autókozmetikai szolgáltatásaink pontos árajánlatát minden esetben helyszíni szemle előzi meg!

 

180 000 Ft

-tól

A folyamat lépései:

 1. A teljes gépjármű alapos mosása megfelelő, környezetkímélő tisztítószerek felhasználásával.
 2. A felületen maradt, kátrány, gyanta, repülőrozsda oldása és eltávolítása speciális tisztítószerekkel és kozmetikai gyurmával.
 3. Újbóli teljes gépjármű mosás és alapos szárítás.
 4. Kétszeri zsírtalanítása teljes felületnek.
 5. Lakkréteg vastagság mérése, korrekciós polírozás mértékének megállapítása.
 6. Többfázisú korrekciós polírozás (3-4 fázisban).
 7. Újbóli zsírtalanítás és portalanítás.
 8. Minőségellenőrzés.
 9. A kiválasztott védőbevonat felvitele a kezelt felületekre.
 10. A gépjármű biztonságos elhelyezése alacsony páratartalmú és megfelelő hőmérsékletű helységben a száradás teljes időtartamára.

1 éves GARANCIÁT* vállalunk a SAFETY KERÁMIA következő tulajdonságaira:

 • könnyed tisztíthatóság
 • tükörsima felület
 • víz-lepergető hatás

*Garancia kizárólag az általunk szakszerűen karbantartott és tisztított gépjárművekre vonatkozik.

Daniel OrgovanDaniel Orgovan
13:44 16 Mar 22
A Váci úti egységüket használtam az Advance Towerben, kedves és rugalmas kiszolgálás, nagyon szép tiszta autó :)
Gergely PappGergely Papp
16:31 23 Feb 22
Mindig pontos és szimpatikus a csapat és mindig tökéletes munkát végeznek! Maximálusan elégedett voltam minden alkalommal! Csak ajánlani tudom!!!
Eduard PinterEduard Pinter
15:47 10 Feb 22
Kedves, hozzáértő személyzet,tökéletes munka.Ajánlom mindenkinek.
Krisztian BerkiKrisztian Berki
09:56 04 Feb 22
Gyors és profi munka volt részükről ???? Olyan lett az autó, mintha a szalonból gurult volna ki???? Annyira szép lett, hogy lelkiismeret firdalásom volt beulni cipőben????
Dávid Zoltán MillerDávid Zoltán Miller
13:09 16 Jan 22
egy nagyon régóta tartó problémát oldottak meg nekem, ráadásul tökéletesen!Mindig időben érkeznek, időben végeznek, és kifogástalanul dolgoznak. Nem mellesleg pedig kedvesek, profik, biztonsággal bízom rájuk az autót.plusz pont, hogy környezetbarát!????????‍♂️Mindenkinek ajánlom!
js_loader
X