KÜLSŐ TISZTÍTÓ CSOMAG

Ez a KÜLSŐ TISZTITÓ CSOMAG szennyezett vagy poros autók felületének tisztítására szolgál, hatékony módszert kínálva a szennyeződések biztonságos eltávolítására anélkül, hogy karcolást vagy foltosodást okozna.

A csomag tartalma: Autótisztító + wax 1 db, Felni- és gumitisztító 1 db, Karosszéria törlőkendő 4 db, Karosszéria szárazoló törlőkendő 2 db, Felni- és gumitisztító kendő 4 db

27 990 Ft

27 990 Ft

LEÍRÁS

Szereted, ha az autód külseje mindig ragyogóan tiszta és gondosan ápolt hatást kelt?

Akkor megérkeztél! 🙂 A külső tisztító csomagunkban található termékeinkkel tökéletes tisztaságot tudsz elérni az autód teljes külső felületén, beleértve a karosszériát, felniket és gumikat. A tökéletes tisztaságon túl minden ápolásra szoruló felületet is professzionális eredménnyel tudsz kezelni.

Ha nem elégszel meg a látszatmegoldásokkal és törekszel a maximális eredmény elérésére, akkor a gondosan összeállított csomagunk neked lett kitalálva.

Tisztítsd meg autód vízmentesen, bárhol és bármikor! A külső tisztító csomagunkban található termékek segítségével könnyedén és egyszerűen tudod autódat tisztítani, nincs szükséged többé a felesleges eszközökre és időrabló munkafázisokra. 

KÜLSŐ TISZTÍTÓ CSOMAGKÜLSŐ TISZTÍTÓ CSOMAGKÜLSŐ TISZTÍTÓ CSOMAGKÜLSŐ TISZTÍTÓ CSOMAGKÜLSŐ TISZTÍTÓ CSOMAG

 

A professzionális végeredmény érdekében, kérjük olvasd el a termékek használati útmutatóját, vagy nézd meg a bemutató videójukat a rajtuk található QR kód segítségével!

X