FELNI- ÉS GUMITISZTÍTÓ CSOMAG

Egy autó tisztítása akkor teljes, amikor a felnik és a gumik tisztításával is elkészültünk. Ez a VÍZMENTES FELNI- ÉS GUMITISZTÍTÓ CSOMAG lehetővé teszi, hogy kerekei és abroncsai egy könnyed, egyszerű lépésben megtisztuljanak.

A csomag tartalma: Vízmentes felni- és gumitisztító 1 db, Felni- és gumitisztító kendő 4 db

12 990 Ft

12 990 Ft

-tól

LEÍRÁS

Szereted, ha az autód külseje mindig ragyogóan tiszta és gondosan ápolt hatást kelt?

Akkor megérkeztél! 🙂 A felni- és gumitisztító csomagunkban található termékeinkkel az autód felni- és gumifelületének tökéletes tisztaságán túl az ápolásra szoruló felületet is professzionális eredménnyel tudod kezelni.

Tisztítsd és ápold autód vízmentesen, bárhol és bármikor!  A felni- és gumitisztító csomagunkban található termékek segítségével könnyedén és egyszerűen tudod autódat tisztítani, ápolni, nincs szükséged többé a felesleges eszközökre és időrabló munkafázisokra. 

 

FELNI- ÉS GUMITISZTÍTÓ CSOMAGFELNI- ÉS GUMITISZTÍTÓ CSOMAG

 

A professzionális végeredmény érdekében, kérjük olvasd el a termék használati útmutatóját, vagy nézd meg a bemutató videót a rajta található QR kód segítségével!

 

Daniel OrgovanDaniel Orgovan
13:44 16 Mar 22
A Váci úti egységüket használtam az Advance Towerben, kedves és rugalmas kiszolgálás, nagyon szép tiszta autó :)
Gergely PappGergely Papp
16:31 23 Feb 22
Mindig pontos és szimpatikus a csapat és mindig tökéletes munkát végeznek! Maximálusan elégedett voltam minden alkalommal! Csak ajánlani tudom!!!
Eduard PinterEduard Pinter
15:47 10 Feb 22
Kedves, hozzáértő személyzet,tökéletes munka.Ajánlom mindenkinek.
Krisztian BerkiKrisztian Berki
09:56 04 Feb 22
Gyors és profi munka volt részükről ???? Olyan lett az autó, mintha a szalonból gurult volna ki???? Annyira szép lett, hogy lelkiismeret firdalásom volt beulni cipőben????
Dávid Zoltán MillerDávid Zoltán Miller
13:09 16 Jan 22
egy nagyon régóta tartó problémát oldottak meg nekem, ráadásul tökéletesen!Mindig időben érkeznek, időben végeznek, és kifogástalanul dolgoznak. Nem mellesleg pedig kedvesek, profik, biztonsággal bízom rájuk az autót.plusz pont, hogy környezetbarát!????????‍♂️Mindenkinek ajánlom!
js_loader
X