AUTÓTISZTÍTÓ CSOMAG

Ez a VÍZMENTES AUTÓTISZTITÓ CSOMAG enyhén szennyezett vagy poros autók felületének tisztítására szolgál, hatékony módszert kínálva a szennyeződések biztonságos eltávolítására anélkül, hogy karcolást vagy foltosodást okozna.

A csomag tartalma: Vízmentes autótisztító + wax 1 db, Karosszéria törlőkendő 4 db, Karosszéria szárazoló törlőkendő 2 db

14 990 Ft

14 990 Ft

LEÍRÁS

Ha nem elégszel meg a látszatmegoldásokkal és törekszel a maximális eredmény elérésére, akkor a gondosan összeállított csomagjaink neked lettek kitalálva.

Szereted, ha az autód külseje mindig ragyogóan tiszta?

Akkor megérkeztél! 🙂 Az autótisztító csomagunkban található termékeinkkel tökéletes tisztaságot tudsz elérni az autód külső felületén, a karosszérián.

Tisztítsd meg autód vízmentesen, bárhol és bármikor! Az autótisztító csomagunkban található termékek segítségével könnyedén és egyszerűen tudod autódat tisztítani, nincs szükséged többé a felesleges eszközökre és időrabló munkafázisokra.

 

AUTÓTISZTÍTÓ CSOMAGAUTÓTISZTÍTÓ CSOMAGAUTÓTISZTÍTÓ CSOMAG

 

A professzionális végeredmény érdekében, kérjük olvasd el a termék használati útmutatóját, vagy nézd meg a bemutató videót a rajta található QR kód segítségével!

X