AUTÓTISZTÍTÓ CSOMAG

Ez a VÍZMENTES AUTÓTISZTITÓ CSOMAG enyhén szennyezett vagy poros autók felületének tisztítására szolgál, hatékony módszert kínálva a szennyeződések biztonságos eltávolítására anélkül, hogy karcolást vagy foltosodást okozna.

A csomag tartalma: Vízmentes autótisztító + wax 1 db, Karosszéria törlőkendő 4 db, Karosszéria szárazoló törlőkendő 2 db

14 990 Ft

14 990 Ft

-tól

LEÍRÁS

Ha nem elégszel meg a látszatmegoldásokkal és törekszel a maximális eredmény elérésére, akkor a gondosan összeállított csomagjaink neked lettek kitalálva.

Szereted, ha az autód külseje mindig ragyogóan tiszta?

Akkor megérkeztél! 🙂 Az autótisztító csomagunkban található termékeinkkel tökéletes tisztaságot tudsz elérni az autód külső felületén, a karosszérián.

Tisztítsd meg autód vízmentesen, bárhol és bármikor! Az autótisztító csomagunkban található termékek segítségével könnyedén és egyszerűen tudod autódat tisztítani, nincs szükséged többé a felesleges eszközökre és időrabló munkafázisokra.

 

AUTÓTISZTÍTÓ CSOMAGAUTÓTISZTÍTÓ CSOMAGAUTÓTISZTÍTÓ CSOMAG

 

A professzionális végeredmény érdekében, kérjük olvasd el a termék használati útmutatóját, vagy nézd meg a bemutató videót a rajta található QR kód segítségével!

Daniel OrgovanDaniel Orgovan
13:44 16 Mar 22
A Váci úti egységüket használtam az Advance Towerben, kedves és rugalmas kiszolgálás, nagyon szép tiszta autó :)
Gergely PappGergely Papp
16:31 23 Feb 22
Mindig pontos és szimpatikus a csapat és mindig tökéletes munkát végeznek! Maximálusan elégedett voltam minden alkalommal! Csak ajánlani tudom!!!
Eduard PinterEduard Pinter
15:47 10 Feb 22
Kedves, hozzáértő személyzet,tökéletes munka.Ajánlom mindenkinek.
Krisztian BerkiKrisztian Berki
09:56 04 Feb 22
Gyors és profi munka volt részükről ???? Olyan lett az autó, mintha a szalonból gurult volna ki???? Annyira szép lett, hogy lelkiismeret firdalásom volt beulni cipőben????
Dávid Zoltán MillerDávid Zoltán Miller
13:09 16 Jan 22
egy nagyon régóta tartó problémát oldottak meg nekem, ráadásul tökéletesen!Mindig időben érkeznek, időben végeznek, és kifogástalanul dolgoznak. Nem mellesleg pedig kedvesek, profik, biztonsággal bízom rájuk az autót.plusz pont, hogy környezetbarát!????????‍♂️Mindenkinek ajánlom!
js_loader
X