SZÁRAZTISZTÍTÁS ÉS MACSKAÚR ESETE

Fontos esemény közeleg, szeretnél gyönyörűen csillogó autóval érkezni, bölcsen, már az előző napon rászántad az idődet és lemostad az autódat, hogy biztosra menj. Reggel kinézel az ablakon és látod, hogy valaki csúnyán belerondított a tervedbe. Az idegeid megfeszülnek, sűrű „anyázások” kíséretében kimész közelebbről szemügyre venni a helyzetet. Rádöbbensz, hogy ismét Macskaúr járt nálatok, aki előszeretettel díszeleg a környék legtisztább autójának tetején.

SZÁRAZTISZTÍTÁS ÉS MACSKAÚR ESETE

Macskaúr akcióban

1 óra múlva indulnod kell a várt eseményre, gyors fejszámolás után rájössz, teljesen esélytelen, hogy:

  • újra elvidd az autódat a közeli mosóba (2 óra)
  • otthon „gyorsan lemosd” és megszárítsd a megszokott vizes módszerrel (1 óra)

Hirtelen bevillan a megoldás: SZÁRAZTISZTÍTÁS

SZÁRAZTISZTÍTÁS

Legutóbb megfogadtad, hogy veled többé nem fog szórakozni Macskaúr és vettél egy SAFETY WASH KÜLSŐ TISZTÍTÓ ALAPCSOMAGOT. Nevetve már nyitod is fel a csomagtartód, hogy kivedd az imádott száraztisztító mentőcsomagot.

A SAFETY WASH VÍZMENTES AUTÓTISZTÍTÓ + WAX terméket Lucky Lucianot megszégyenítve lövöd fel a tappancsnyomos területekre, és a SAFETY WASH KAROSSZÉRIA TÖRLŐKENDŐVEL már törlöd is le a kedvenc autódon esett szégyenfoltokat.

Ezután nincs más dolgod, mint a kellemes rágógumi illatot árasztó tiszta felületet fényesre, szárazra törölni a SAFETY WASH KAROSSZÉRIA SZÁRAZRATÖRLŐ KENDŐVEL, és élvezni a győzelem ízét a szádban.

Cirka 5 perccel a bosszantó állapot észlelése után, víz használata nélkül újra pompásan tündököl a paripa, mehetsz is készülődni, hogy a karcmentesen csillogó autóddal időben érkezz a várt eseményre.

Berki Krisztián vízmentes tisztítás

X