Rólunk

Legfontosabb alapelvünk, hogy korszerű technológiával kimagasló minőségi normákat érjünk el az autóápolás területén akár teljes céges flották vagy magánszemélyek számára, helyszínre történő kiszállással!  Környezetbarát eljárásunknak hála a tisztítás során jóval kevesebb folyadékot használunk fel autónként, mint a hagyományos vizes alapú mosási technológiát alkalmazó vállalkozások. Egy átlagos autómosás során akár 135 liter vizet is felhasználhatnak egyetlen jármű megtisztítására, nem beszélve a környezetbe engedett vegyszerek mennyiségéről. Mi ezzel szemben mosásonként csupán 0,7 liter természetes úton lebomló vegyszert használunk, hála az utóbbi évek kutatásai során kifejlesztett és tudományosan tesztelt nanotechnológiának. A környezetvédelem mellett, a minőség is elsőrangú szempont nálunk. Szakavatott kollégáinknak és a megfelelő technológia alkalmazásának köszönhetően, szerződött partnereink esetén, pénzvisszafizetési garanciával dolgozunk. Amennyiben nincsenek megelégedve a szolgáltatásunkkal, visszafizetjük a mosás árát!

Miért válassza a Safety Washt?

  • Alapos, víztakarékos és környezetbarát autóápolási megoldást kínálunk.
  • Gyorsak és precízek vagyunk. Amíg ön az igazán fontos teendőivel foglalkozik, mi tökéletesen megtisztítjuk autóját.
  • Hiszünk a kézi tisztítás és ápolás erejében, munkánk során nem használunk gépeket.
  • A nanotechnológiai eljárásnak köszönhetően a szennyeződéseket karcolásmentesen tudjuk letörölni a felületről, így a végeredmény mindig garantáltan csillogó és karcmentes lesz.
  • Kiszállunk bárhová, ahol önnek kényelmes! Legyen szó mélygarázsról, parkolóról vagy közterületről, az autó környezetében sem hagyunk semmilyen szennyeződést!
  • Egyszerűen foglalhat és fizethet a weboldalunkon keresztül, személyes találkozó nélkül!
  • Amennyiben nincs megelégedve a munkánkkal, visszafizetjük a tisztítás árát!
X