MIÉRT SZERETIK AZ ELEKTROMOSAUTÓSOK A SZÁRAZTISZTÍTÁST

Ha te is azért vettél zöldrendszámos autót mert:

  • tényleg fontos számodra a környezettudatosság
  • érdekelnek az innovatív fejlesztések
  • szereted az energiatakarékos megoldásokat

AKKOR A SZÁRAZTISZTÍTÁST NEKED TALÁLTÁK KI!

Hajdú Péter száraztisztítás

Egy 2022-es USA felmérés alapján, melyben az itt felsorolt típusok

tulajdonosait kérdezték meg az autótisztítási szokásaikról, nem meglepő módon az előkelő 2. helyen a száraztisztítás állt. A felmérés során ennek okára is fény derült.

A száraztisztítás vagy más néven vízmentes tisztítás ugyanis tökéletes megoldásnak bizonyul mindazok számára, akik parkolóházban vagy mélygarázsban tárolják autóikat. Ott ugyanis nincs lehetőség vízvételre és a megfelelő vízelvezetésre sem. A SAFETY WASH KÜLSŐ TISZTÍTÓ csomag erre a célra lett kifejlesztve, használata egyszerű és gyors, nem szükséges hozzá sem víz, sem más segédeszköz.

Vízmentes autótisztító csomag

A SAFETY WASH VÍZMENTES termékeit használva tisztításonként 135 liter értékes ivóvizet takaríthatsz meg. Első hallásra nem tűnik soknak, de ha felelős cégvezetőként olvasod e sorokat, figyelj, mert meglepő adatok jönnek!

1 cég havi 20 db / évi 240 db vízmentes tisztítás = 32.400 liter ivóvíz megtakarítás évente!!!

A száraztisztítás vagy más néven vízmentes autótisztítás nem új keletű dolog, több mint 15 éves múltra tekint vissza a föld más tájain. Leginkább azon területeken tudott hamar teret nyerni, ahol a víz drága és értékes kincsnek számít. Napjainkra ez a jelenség az egész bolygónkra kiterjed, így méltán tör utat magának ez a zseniális eljárási módszer hazánkban is.

Berki Krisztián vízmentes autótisztító termékek
X